Ak Parti Kozaklı 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Orhan Uçar ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

Kongrede Söz Alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz;

”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde,kahraman milletimizin desteğiyle masada da sahada da Güçlü Türkiye var.

‪Ana muhalefetin son bir haftada sergilediği tutumu hep birlikte görüyoruz. Türkiye’nin güvenliği ve terörle mücadelemiz için #İdlib’deyiz.”

Kozaklı’mız İnandığı Yolda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimizle el ele gönül gönüle AK davada, Türkiye sevdasıyla yürümeye devam ediyor.

Kozaklı 7. Olağan İlçe Kongremiz hayırlara vesile olsun. İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, AK kadrolarımız, Belediye Başkanlarımız, fedakar teşkilatımızla şölen havasında kongrelerimizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. AK davada eskisi-yenisi olmaz. Birlik ve beraberlik bizim gücümüzdür. İlçe Başkanımız Orhan Uçar’a ve yönetimine devam eden görevlerinde muvaffakiyetler diliyor; milletimizin her daim emrinde olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum.' dedi.