24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimi için Aday olan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ürgüp seçim bürosu dualarla açıldı.

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi İmran Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesinde Akduman Market karşısında kurulan seçim bürosunun açılış kurdelesi, Ak Parti 26.Dönem Milletvekili 27 .Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz,  Ak Parti il Genel Meclis Başkan Süleyman Özgün, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dr. Fatma Çömçe ve partililer tarafından kesildi.

Seçim bürosu açılışından sonra partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti'li Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Hükümetinin Nevşehir, Ürgüp ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şimdi Vakit Ürgüp Vakti‬...

Açıkgöz açıklamasında; ‪Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye‬ için ‪Milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde ‬ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile biriz, beraberiz, birlikte Nevşehir’iz. AK Parti Ürgüp Seçim büromuz hayırlı olsun." dedi.

Öte yandan Büro, Ürgüp İlçe Seçim Kurulu kararına göre sabah 10:00 ile akşam 23:00 saatleri arasında açık olacak.

Seçim bürosunda Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran için katılacağı mitingler canlı olarak takip edilecek.

İftardan sonra ramazan süresince çay ikramı da yapılacak büro 23 Haziran 2018 tarihine kadar her gün açık kalacak.