AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı ...

AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar Başkanlığında, İl Ana Kademe Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkan ve Yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi, İl Genel Meclis Başkan ve Üyeleri, Merkez İlçe Baskan ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Belde Başkanları ve Mahalle Başkanlarının katılımı ile telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen bayramlaşma proğramına katılan Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Nevşehir teşkilatının bayramını tebrik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "AK teşkilatlarımızla, Nevşehir Merkez İlçe’mizle video konferans yöntemiyle bayramlaşıp, hasbihal ettik. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla AK kadrolarımızla, yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm AK Parti Nevşehir teşkilatımızla hep birlikte gönül seferberliğimize devam edeceğiz" dedi.

Açıkgöz: ‪“Biz, Büyük Bir Aileyiz”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir ‪Teşkilatımızın; köy-mahalle-belde-İlçe, kadın-gençlik-ana kademelerinden, belediye meclisine, il genel meclisine, belediye başkanlarımızdan, milletvekilimize, İl Başkanımıza kadar tüm fertleriyle video konferans yöntemiyle bayramlaştık" dedi‬.