AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İstanbul Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezinde Niğde- Nevşehir-Aksaray Hemşehri Buluşmasında 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Anadolu’nun yiğit evlatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Hemşehri buluşmasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel,İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın katıldığı etkinliğe; STK temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi.

Açıkgöz: “Biz, Birlikte Türkiye’yiz”

Katılımcılara hitaben konuşan Açıkgöz, 23 Haziran seçiminin önemine vurgu yaptı. Açıkgöz, “Anadolu, gönül insanı Binali Yıldırım’ın yanında. 23 Haziran’da milletimizin adayı Binali Yıldırım ile kazanan İstanbul olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde daha da güzel İstanbul için çalışacağız. Anadolu tek yürek Binali Başkanın yanında. Bugüne kadar ülkemizin her tarafına kazandırdığımız eserlerin daha fazlasını İstanbul’a kazandıracağımızdan emin olabilirsiniz. İş ehlinin, karar milletin. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. Geleceğin İstanbul’u için, İstanbul için birlikte yürümeye devam. Binali Başkanın tecrübesi, İstanbul’un güveni ile büyüyen ve gelişen İstanbul için karar milletin. Milletimizin adayı da Sayın Binali Yıldırım’dır.” dedi.

İstanbul’da yaşayan Nevşehirli STK temsilcileri ile de tek tek hasbihal eden Açıkgöz, “81 vilayetimiz, 82 milyon vatandaşımızla biz, birlikte Türkiye’yiz.” dedi.

Hemşehri buluşması programı hatıra fotoğrafları çekimi sonrasında sandıklarda hep birlikte buluşmak üzere son buldu.