AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Ramazan Bayramı öncesi arefe günü şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz," Vatanınızın teminatı, al bayrağımıza canlarıyla renk veren, Nevşehirli kahraman şehitlerimizi şükran, minnet ve hayır dua ile yâd ediyoruz. Rabbim, mekanlarını Cennet; makamlarını alî eylesin" dedi.

“Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.”

Bayramların önemli, özel günler olduğunu ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu: "Bayramlar birlik beraberliğimizin kardeşliğimizin, sevginin saygının ve dayanışmanın yaşandığı çok özel günlerimizdir. Ramazan Bayramı bizim dini bayramımız ama biz aynı zamanda hem inançlarımızla hem kültürlerimizle birleştirmişiz. Bugün şehit mezarlarını ziyaret ettik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Şehitlik peygamberlikten sonra en yüce makam. Onları minnetle şükranla anıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizler bu cennet vatanda huzur içinde yaşıyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Onlar bize bu vatanı emanet etti. Onun için resmi bayramlaşmadan da önce her arefe günü biz şehitlerimizi ziyaret ediyoruz. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin." dedi. .

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'e, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve Din-Bir-Sen Nevşehir şube Başkanı İmam Ahmet Aydemir eşlik ettiler.