TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2019'da yeni yılın ilk ziyaretlerini Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek yaptı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2018 yılının son saatlerinde Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerine devam eden hastaları ziyaret ederek sonlandırdı. Milletvekili Açıkgöz burada hastalara acil şifalar temennisinde bulunurken doktorlardan da sağlıkları hakkında bilgiler aldı.

Açıkgöz,Sosyal kralbet medya hesabından yaptığı paylaşımında;"Yılın son gününde Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ederek, kendilerine acil şifalar diledik. ‬‪Gece gündüz demeden kaliteli sağlık hizmeti için fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi ilettik" dedi.. 


AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra ise merkez karakolunu ziyaret ederek burada görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı ve polis memurları ile bir süre sohbet etti.

Açıkgöz: "Güven ortamının ve asayişin emektarları Merkez Karakolumuzdaki ve uygulama noktasındaki görevli polislerimizi ziyaret ederek görevlerinde muvaffakiyetler diledik.‬“Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz son olarak ise İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uygulama noktalarını ziyaret ederek görevli askerlere başarılar diledi.

Açıkgöz;“Milletimizin huzurunu bozan, devletimizin bekasına göz diken teröristler,tek tek inlerinde bulunup etkisiz hale getirilene kadar;soğuk bizi üşütmeyecek,gece bizi uyutmayacak, zorluklar bizi yıldırmayacak!” diyen yiğit evlatlarımız, Jandarmalarımızı bizler de hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Yiğitlerimize selam olsun" dedi.
AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’da eşlik etti.