AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Avanos'a çıkarma yaparak ilçe halkıyla kucaklaştı.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, 1 Kasım Erken Genel seçim çalışmaları kapsamında  Avanos ilçesini ziyaret etti.

Açıkgöz'ü Avanos ziyaretinde AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve İlçe Teşkilatı karşıladı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, Cuma namazını Avanos ilçesinde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla, tek tek tokalaştı. Daha sonra Avanos İlçe teşkilatıyla birlikte Avanos esnaflarını ziyaret ettiler.

Avanos'ta vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Açıkgöz, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.

Avanos'ta esnaflar ve vatandaşlar, Açıkgöz'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; "Vatandaşın dertlerini kendilerine kaygı edinmiş, vatandaşın sıkıntılarını yakından bilen ve her an halk ile iç içe olan insanları mecliste görmek bizleri onurlandırır. İlçemizdeki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesini istiyoruz" diye konuştular.

Avanos halkı ve esnaflarıyla kucaklaşan, Milletvekili Açıkgöz AK Parti hükümetlerinin yaptığı hizmetleri anlattı.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Avanoslu kardeşlerimizin daha iyi, daha refah yaşamaları için çaba gösterip, elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Son 13 yılda ülkemizde yaşanan devrim niteliğindeki gelişmeler herkesin malumu. Yaşanan bunca gelişme, alınan bunca mesafe, bu milleti ve bu milletin sıkıntılarını yakından bilen halkın arasından çıkan insanlar sayesinde olmuştur Birçok mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile buluştuk. Sıkıntılarını dinledik, buradaki güzel ve samimi ortam bizleri daha çok hizmet üretmeye yöneltiyor" şeklinde konuştu.