AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ünde yer aldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler Spor Kulübü, Azerbaycan Parlamentosu’nun kuruluşunun 100. yıldönümü nedeniyle 9-11 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek “Parlamentolararası Futbol Turnuvası”na katılmak üzere Bakü’ye gittiler.

Burada İlk olarak merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret eden milletvekilleri, Aliyev’in mezarı başına gül bıraktılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler Spor Kulübü heyeti Azerbaycan ve Türk şehitliğini de ziyaret ederek şehit kabirlerine karanfiller bıraktı. Milletvekilleri daha sonra Azerbaycan Milli Meclisine geçerek Meclis binasını gezdi. 


İki Devlet Tek Milletiz

AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Azerbaycan Parlamentosunun kuruluşunun 100. yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilecek uluslararası futbol turnuvası için Parlamenter Spor Kulübü olarak can Azerbaycan’dayız. Merhum lider Haydar Aliyev’in kabrini ve Şehitlik Hıyabınını ziyaretimizle başlayıp, tüm şehitlerimizi dualarla yâd ettik" dedi...