Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale'ye giden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Keskin, Çelebi, Bahşılı ve Delice ilçelerini ziyaret ederek İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile görüştü.

Daha sonra Kırıkkale kent merkezine geçen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, burada Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın da katılımlarında düzenlenen proğrama eşlik etti.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Bakanı Turhan ile birlikte önce esnaf ziyaretleri peşindende AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında İl Başkanı Nuh Dağdelen ve partililer ile bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonrasında da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı belediye binasında ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; "AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığımızı ve Kırıkkale Belediye Başkanlığımızı Ulaştırma Ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan ile birlikte ziyaret ettik.‬

‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde; Ankara-Sivas yüksek hızlı trenle insanımız konforlu ve hızlı ulaşıma kavuşacak, Anadolu’muzu ve ülkemizi daha da kalkındıracaktır. 2020 Türkiye için atılım yılı olacaktır. Hayırlı olsun‬." dedi.

Açıkgöz; "Ülkemizin kaderini değiştirecek Kanal İstanbul projemiz de tamamlanacaktır. Geleceğe çok daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte taşıyacağız." ifadelerine yer verdi.