Birlik Vakfı Batman Şubesinin davetlisi olarak Batman'a giden TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Batmanlı vatandaşların büyük sevgi ve ilgisine mazhar oldu.

Açıkgöz: "Batmalılar da 'huzur için evet' diyecek"

Batman'da Kültür Turizm Konferans salonunda Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından düzenlenen söyleşide konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Batmanlılara  EVET'i  ve Referandumu, Anlattı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir halkının kucak dolusu sevgi ve saygılarını getirdim sözleriyle Batmanlıları selamladığı konuşmasında, geçmişte yaşanan oyunlara dikkat çekerek, “Dünyaya hükmetmiş Osmanlı İmparatorluğu’nu parçalayan zihniyet, bugün de Türkiye Cumhuriyeti üzerinde aynı oyunları oynayarak ülkemizi bölmek istiyorlar” dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemini anlatan Milletvekili Açıkgöz, “1900’lü yıllarda Osmanlı’yı bölen, batı zihniyeti, dün de 15 Temmuz’da aynı oyunlarla ezanlarımızı susturmak, bayraklarımızı indirmek istediler. Ama bizler millet olarak bayrağımıza sahip çıktık, ezanımıza sahip çıktık, geleceğimize sahip çıktık. Şimdi önümüzde 16 Nisan’da yapılacak referandum var. Güçlenmemizi istemeyen batı zihniyeti yine aynı oyunlarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. İç işlerimize karışan, hayır bu sistemi değiştiremezsiniz diyen batı zihniyeti halkımızı göz ardı ediyor. 15 Temmuz’da topa, tüfeğe, uçağa karşı duran b u halk 16 Nisan’da da gerekli cevabı verecektir. Sizlerin de katkı ve destekleriyle bu millet bu zihniyete bir tokat daha atacaktır. Son kararı millet verecektir" diye konuştu.


Salonu dolduran Batmanlılar tarafından büyük ilgi gösterilen söyleşi sonrası Batman Birlik Vakfı şubesince, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e günün anısına hediye takdim edildi.