AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım’ı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Binali Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, kendilerini şehrülemin olarak, tarihi seyirdeki anlamlı İstanbul’da başkan olarak görmek istiyoruz” dedi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Açıkgöz; "TBMM Başkanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’a, İstanbul’da yaşayan Nevşehirli hemşerilerimizin desteklerini ve muhabbetlerini ilettik. ‬‪“Kazanan İstanbul olacak, kazanan Türkiye olacak.”‬ dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Meclis Başkanı olarak seçilen eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ise AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Yıldırım, "Varlığınızı bilmek, hissetmek bize her zaman huzur ve güven veriyor. Nevşehirli tüm hemşehrilerime derin sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. Onların dualarını ve desteklerini bekliyorum" dedi.