TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, bu yıl 53.’si düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri programı kapsamında Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilen Anma Törenlerine Katıldı.

Törene Milletvekili Açıkgöz'ün yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil,
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya,Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu ile çok sayıda Yerel yönetici, Belediye Başkanları, Bürokrat, STK temsilcileri vatandaş katıldı.

"Bir olalım, iri olalım, diri olalım, Kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım...!"

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Hacı Bektaş Veli birliği, beraberliği ve kardeşliği simgeleyen birleştirici bir unsurdur. Biz de bu duygularla, anma etkinliklerinde yer alarak Hacıbektaşlı hemşerilerimize ve misafirlerimize Sayın Başbakan'ımız Binali Yıldırım'ın selamlarını ilettik. Hacı Bektaş Veli’nin hoşgörüsünün tüm ülkemize yayılmasını, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.Hacı Bektaş-i Veli' nin dediği gibi "Bir olalım, iri olalım, diri olalım" BİZ, birlikte TÜRKİYE' YİZ!" dedi.