Birlik Vakfının 38. Ananevi İftar yemeği  TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz´ün katılımlarıyla Vakıf merkezinde gerçekleştirildi.

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Alacacı ve Ankara Birlik Vakfı Şube Başkanı Muhittin Bal’ın evsahipliği yaptığı iftar programına, çok sayıda Milletvekili ve Birlik Vakfı gönüllüleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, iftardan sonra sırasıyla Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Alacacı, Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman konuşma yaptılar.

Kahraman, Birlik Vakfı’nın Sultanahmet’teki Genel Merkezinde düzenlen iftarda yaptığı konuşmada, Ramazan’ın ilk akşamında Birlik Vakfının üyeleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Türkiye genelinde Ramazan ayına büyük bir ilgi olduğunu ve bu ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.

İftar programına katılan  AK Parti 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Birlik Vakfı geleneksel iftarında gönül dostlarımızla bir aradaydık. “Birlik ve beraberlik ile durmak yok milletimiz için çalışmaya devam. Biz, birlikte Türkiye’yiz." dedi.