Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan ın söylemlerinde olduğu gibi "Biz efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talibiz.." dedi.

Açıkgöz, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda Yeni Türkiye ve Nevşehir'imize hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Açıkgöz şöyle konuştu:

“14 Ağustos 2011’de Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan bu kutlu yürüyüşde büyük Türkiye hayallerimizin her geçen gün gerçek hale dönüştüğüne şahit olduk. Bilge adam Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile güçlenerek devam ettiği bu yolda milli iradeye sadakatımızla 2023 Türkiye yürüyüşünde ‘AK’ kadrolarda göreve talibiz.

‘NEVŞEHİR'E HİZMET İÇİN BURADAYIM’

Yeni Türkiye yolunda Ülkemiz ve Milletimiz adına büyük önem arz eden seçimlere dikkat çeken Açıkgöz, ‘Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik’ düsturunu kendine ilke kılmış, aklı Türkiye’de yüreği İslam dünyasında büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde bir nefer olmakla beraber 2023 Türkiye’sine ve Nevşehir'e hizmet için ruhum ve bedenimle buradayım.

 Bugüne kadar gerek siyasi,gerek sosyal gerekse kültürel birikimlerimi Nevşehirlilerle paylaşmak için AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adayı oldum. Geçmiş yıllarda da siyasetin içerisinde aktif olarak görev alarak partime gönüllü olarak hizmet etim.

 Kuruluşundan bugüne kadar hep AK Parti’nin içerisinde yer aldım ve mensubu olmaktan da gurur duydum. Türkiye’nin sadece bilgisi olan değil, bilgiyle birlikte hikmeti de olan idarecilere ihtiyacı var. Gönül verdiğim partimle ve çalışma arkadaşlarımla yine gönül verdiğim memleketim Nevşehir'e hizmet etmek için bu göreve talibim. Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık vardır inancıyla bu yola çıkmış bulunuyorum. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca hizmet vermiş il başkanları, milletvekillerimiz ve belediye başkanları ve teşkilatlarda görev alan herkese teşekkür ediyorum. Gönlümüz AK, yolumuz aydınlık, Allah yâr ve yardımcımız olsun.”dedi.

Açıkgöz son olarak “Amacımız Nevşehir'e taşı taş üstüne koyup hizmet etmek, milletimin hayır duasını almaktır. Hayırlı hizmetlere vesile olacaksak, inşallah Nevşehir'i yaşanabilir bir şehir yapabileceksek gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek adına Allah bu görevi bize nasip etsin” dedi.

AÇIKGÖZ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Nevşehir Milletvekili aday adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı gününü kutlayarak bir mesaj yayınladı.

Ak Parti 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday adayı Açıkgöz Tıp Bayramı günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, insan sağlığına hizmet eden hekimlerin yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden birini icra ettiğine dikkat çekerek, “sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartları seviyesine, ulaştığını söyleyebilirim. Geçmişte insanlar önemli sağlık problemleri için Avrupa’ya gitme eğiliminde olurken, özellikle Ak Parti Hükümetleri döneminde bu durum ortadan kalkmış, hatta yurtdışından hastalar ülkemize gelerek, risk derecesi yüksek operasyonlar için kendilerini Türk Doktorlarına emanet etmeye başlamışlardır. Hiç şüphesiz ki bu başarıda en önemli pay sağlık çalışanlarımızın ve özellikle de doktorlarımızındır. Büyük özveri ile gecesini gündüzüne katarak 24 saat kesintisiz hizmet veren bütün hekimlerimizin,eczacı meslektaşalrmızın ve sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutlarım” şeklinde açıkladı.

Ecz. MUSTAFA AÇIKGÖZ' den 

YGS' ye GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR MESAJI

15 MART 2015 Pazar günü YGS' ye girecek tüm adaylara başarılar diler; Allah' ın yâr ve yardımcıları olmasını temenni ederim... Hayat her anıyla bir sınavdır, önemli olan bir sınavda başarılı olmak değil kul olarak her an imtihan içerisinde olduğumuzun farkında olmaktır...

Dualarımız sizinle sevgili adaylarımız, BAŞARILAR DİLERİM...

Ecz. MUSTAFA AÇIKGÖZ