AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında yaşayan bir aileye ev ziyaretinde bulundu. Burada vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Medeniyetlerin beşiği Uçhisar’da, hemşerilerimizin evlerine konuk olduk. “Türkiye’nin geleceğini 24 Haziran’da sizler belirleyeceksiniz. Geleceğe güvenle yürüyen; 2023,2053,2071 hedefine hızla ilerleyen güçlü Türkiye’nin mimarları gençlerimiz ve milletimiz olacak, Türkiye kazanacak. Geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürüyoruz. İnançlıyız çünkü büyük Türkiye yürüyüşünde Uçhisar, Ortahisar, Ürgüp, Nevşehir kısacası Türkiye bizimle beraber. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ile beraber Türkiye'nin aydınlık yarınları için milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz demeden 16 yıldır çalışıyoruz; 24 Haziran’da milletimizin güven oyuyla çalışmaya devam edeceğiz. 

Ülkenin bekası için Cumhur İttifakı’nın çok önemli olduğuna dikkati çeken Açıkgöz, “Cumhur İttifakı olarak bizim tek derdimiz devletimizin bekası, milletimizin geleceğidir. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile Güçlü Türkiye’nin temelleri atılacak” dedi. 

24 Haziran Türkiye'nin prangalarından tamamen kurtulup geleceğe emin adımlarla koşacağı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. 25 Haziran Türkiye'nin şahlanışının ilk günü olacak. Milletimizle el ele gönül gönüle ‘Durmak Yok Yola Devam’ milletimiz kazanacak; Türkiye süper güç olacak.”dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz'e ev ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç , AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Erhan Kartal, Murat Kemikkıran ve partililer eşlik etti.