31 Mart Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaklaşımı, hoşgörüsü ve sevecen tavırlarıyla vatandaşların büyük beğeni ve taktirini topluyor.  Seçim çalışmaları kapsamında Çat beldesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "insana yakışan kibir değil, mütevazi olmaktır. Bunun bizdeki karşılığıda gönül belediyeciliğidir" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Çat’tayız.‬ Seven sevgisini yaptıklarıyla belli eder. Biz aziz milletimize sevdamızı 17 yıldır ülkemize ve şehrimize kazandırdıklarımızla göstermeye çalışıyoruz. #Çat Belediye Başkan adayımız İbrahim Ertürk ile 31 Mart’ta gelişmeye, güzelleşmeye devam edecek. Kazanan Çat olacak" dedi‬.

Açıkgöz: "Çatlı hemşerilerimiz her zaman milletimizin,devletimizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın yanında olmuştur.‬ ‪CHP, Kandil ile Pensilvanya ile kol kola yürüyor. Milletimiz, kutsal değerlerimize saygısızlığı, zillet ittifakını görüyor.‬ ‪Çat’ta on beş yıldır gece gündüz demeden görev yapan Belediye Başkanımız Kamil Duru’ya teşekkür ediyoruz. Çat, Belediye Başkan adayımız İbrahim Ertürk ile 31 Mart’ta AK Belediyeciliğe devam diyor." dedi.

Açıkgöz: 'Reise selam tarih yazmaya devam'

Bir bardak suyu ikram etmenin, bir lokma ekmeği bölüşmenin, bir küçük tebessümü esirgememenin kabarık bir banka hesabından daha sevimli olduğunu düşündüğünü belirten Açıkgöz; “İnsana yakışan kibir değil mütevazı olmaktır. Sermaye ve güce boyun eğmenin onurlu bir tarafı asla olmayacaktır. İnsan gibi yaşamak her insanın hakkıdır. Bizlerde Allah şahittir ki tek çabamız halkımıza hizmet etmektir. Bu gaye ile sevdalısı olduğumuz memleketimize ve insanlarımıza hizmeti hakka hizmet kabul eden bir düşünce ile onların efendisi değil hizmetkarları olarak yürüdüğümüz bu kutal yolculukta bizimkisi aslında bir aşk hikayesidir. Tüm gayemiz budur." dedi...  

Saygı, Sevgi, Hoşgörü İle Durmak Yok Yola Devam...

İnsan varlığının, insan emeğinin ve alın terinin, inancın ve düşüncenin saygı gördüğü, Tam Bağımsız, Yeni ve Güçlü bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu uğurda belki bir çok bedel ödedik, "Tek vatan, tek bayrak, tek devlet tek millet" için bu uğurda canımızı kanımızı vermeye hazırız. Ülkemiz birlik dirlik ve beraberliği için el ele kol kola vererek 31 Mart'ta yine bir destan yazacak, seçimlerin kazananı olarak tüm dünyaya gerekli cevabı vereceğiz.