İskilipli Atıf Hoca'nın ölümünün 94'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen "İlmi ve İçtimai Yönleri ile İskilipli Mehmed Atıf Efendi" sempozyumuna katılmak için Çorum'a giden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Çorum İl Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

İl Divan Toplantısında Divan Başkanlığını yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, coşkulu kalabalığa seslenerek; "AK kadrolar olarak Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz..." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  "Çorum İl Danışma Meclisi Toplantısını ‪Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş’un ve TBMM 27. Başkanımız Sn İsmail Kahraman’ın teşrifleriyle, AK teşkilatımızla birlikte gerçekleştirdik.

Açıkgöz: “İnandığımız yolda yürüyeceğiz” Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Yerli ve milli değerleriyle dünyanın parlayan yıldızı, dünya mazlumlarının umudu, gelecek nesillerimizin emaneti Türkiye için gayret gösteriyoruz. Bizler; bir ve beraber olarak çalışmaya devam edeceğiz, kazanan yine Türkiye olacak.

Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek AK KADROLARIMIZLA "Durmak Yok Yola Devam..."

Bizim hedeflerimiz;

Yeniden güçlü ve büyük Türkiye’yi kurmak azmi ve idealidir.

Yeniden bir dünya sistemi.

Mazlumların, mağdurların öncüsü ve sözcüsü olmaktır.

Çorum ilk günkü aşkla, coşkuyla, dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında. Teşekkürler Çorum" ifadelerine yer verdi.