AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir ili Hacibektaş ilçesi Büyükkişla köyünde düzenlenen Geleneksel "Kaynaşma Şenliği"ne katıldı.

Büyükkışla Köyü Geleneksel "Kaynaşma Şenliği"nde tüm hemşerilerimizle bir arada kültürümüzü kuşaktan kuşağa aktarıyoruz  diyen Milletvekili Açıkgöz, "Bugün burada siz değerli hemşerilerimizin düzenlemiş olduğu şenlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Köylerimiz de bu ve benzeri şenlikler köylülerimizin kaynaşmasına bir kez daha vesile olmaktadır. Böylesine güzel, anlamlı bir şenlik düzenlemiş olduğunuz için sizlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Büyükkişla Köyü'nde geleneksel olarak düzenlenen köy şenliğinde konuşma yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,, "AK Parti hükümeti olarak köylerimize yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün burada siz değerli hemşerilerimiz ile bir arada olmaktan dolayı mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Düzenlemiş olduğunuz şenliğiniz köyümüze hayırlı olsun" dedi.

Büyükkışla Köyü Şenliği konuşmaların ardından yemek ikramı ve çeşitli etkinlikler ile devam etti.