AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, pazar esnafına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vatandaşlar ve pazar esnafıyla birebir ilgilenen Açıkgöz, vatandaşlardan dua ve destek istedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz;" TBMM’deki yoğun çalışmalarımız sonrası Anadolu’nun kadim şehri Nevşehir’imizde aziz hemşerilerimizle çarşıdan pazara her yerde bir aradayız." dedi. Açıkgöz, "Pazar yerini elimizden geldiğince rutin olarak her hafta geziyorum. Böylelikle bize gelemeyen vatandaşlarımız hem şikayetlerini, hem de önerilerini birinci ağızdan bizlere iletebiliyor. Yaptığımız güzel işler nedeniyle bizleri tebrik eden vatandaşlarımızın temennileri bizleri kamçılarken, istek ve şikayetlerde bizlerin yapacak olduğu hizmetlerde yol gösterici oluyor" dedi.

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de,​ "Çocukluk arkadaşım değerli kardeşim vekilimiz sayın Mustafa AÇIKGÖZ, bugün Kar kış demeden pazarımızı esnafımızı ve odamızı ziyaret ettiler. Kendilerine esnafım ve camiam adına teşekkür ediyorum" dedi.