Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çavuşin köyünde oldukça sıcak karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Köy halkıyla birlikte çay içip sohbet ettiler.

Kapadokya bölgesinin en eski yerleşimlerinden biri olan Çavuşin'de çay içip sohbet etme imkanı bulan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz vatandaşların sorularını cevapladı. 

Köy halkı ile buluşan Açıkgöz, “Milletimiz için doğrudan veya dolaylı olarak karşılığı olan kanun maddelerini hep beraber değerlendirdik. Daha hızlı bir bürokrasi ile daha hızlı büyüyen bir Türkiye için Birlik Olmalıyız diyerek Çavuşin Köyündeki Programımızı tamamladık.” ifadesini kullandı.

Açıkgöz, “Dostlarla bir araya gelip, Çavuşin köy muhtarımızın ağzından köyümüzün ihtiyaçlarını dinledik,notlarımızı alıp,talimatlarımızı verdik. Köylülerimizle referandum sürecini değerlendirdik.Daha iyisi için neler yapabiliriz diyerek istişarelerde bulunduk. 16 Nisan'da EVET'le birlikte 17 Nisan'dan itibaren Her şey daha güzel olacak. Oylamaya sunulacak olan 18 maddenin ayrıntılarını hemşehrilerimizle beraber istişare ettik, tereddütleri ortadan kaldırdık. İlgi, alâka ve katılımlarından dolayı Çavuşin Köy muhtarımıza, köylümüze ve katılımda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Açıkgöz, Çavuşinli vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak referandumda mutlaka sandığa gitmelerini ve “EVET” oyu kullanmalarını istedi.

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Çavuşin Muhtarı Halil Çopur eşlik etti.
Açıkgöz, ‘Evet’ için Çavuşin halkında söz aldı .... Çavuşinli Dostlarımızın Kararı NET , Tabi ki EVET! 
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde Cumhurbaskanlığı Sistemine Tek Yürek EVET diyor.
Çavuşin; 16 Nisan'da Evet oyuyla gençlerinin geleceğine, ülkemizin mutlu yarınlarına, Güçlü Türkiye 'ye tam destek veriyor Tek Yürek EVET
Büyüklerimiz; eski Türkiye'yi yaşadı, zorluklarını, koalisyon ve vesayet dönemlerinin sıkıntılarını en iyi onlar biliyor. Tabikii Evet
Eski Türkiye dönemi sona erdi. 16 Nisan'da vereceğimiz EVET oylarıyla Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Kararımız Net Tabiiki EVET
"80 milyon tek vücut, tek yüreğiz, biz Türkiye'yiz. Vatan için, millet için hep birlikte Türkiye için Tek Yürek Evet diyoruz." Nevşehir