AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği ziyaretlerde çocuklara oyuncak dağıtıp onlarlada sohbet etmeyi ihmal etmiyor...

Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin mutlu, huzurlu, güçlü yarınları için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan liderliğinde 16 yıldır gece gündüz demeden çalışıyoruz. İrade, erdem ve cesaretle hep beraber istikbale ve istiklale yürüyoruz.” dedi.

"Açıkgöz, çocuklarında sevgilisi oldu"

Milletvekili 27.Dönem Adayı Açıkgöz, "AK Parti iktidarı olarak Çocuklarımızın sevgi ve hoşgörü dolu ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, umutlarının canlı tutulabilmesinin yanı sıra geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ve eğitilmesi için eğitime büyük önem veriyor ve destek olmaya gayret gösteriyoruz" dedi. 

Açıkgöz: "Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır"

 Açıkgöz, "Yarınımız geleceğimiz çocuklarımızın milli ve manevi değerlerinin daha ileriye taşınması, vatanımıza hizmet edecek donanımlı birer genç olarak yetişmeleri için onları çok güzel yetiştirmemiz gerekiyor" dedi. 

"Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır" diyen Açıkgöz Ailelere seslendi; Teknolojinin gelişimine paralel olarak dijital bir tehlike ile karşı karşıya olan çocuklarımızın ailesiyle birlikte oynayıp sosyalleşmesi, zihni melekelerini geliştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu bağlamda çocuklarımıza hayal dünyalarını geliştirecek çocukluğunu doyasıya ama dolu dolu yaşayacak çevresini kendisini ve yeteneklerini tanıyıp keşfedecek uğraşılar vermeliyiz. Bu haseple özellikle okulların kapanmasına yakın şu günlerde çocuklarımızın tatillerini verimli geçirmeleri için gerek fiziksel gerek ruhsal olarak sağlıklı bir birey olmaları adına Yaz spor okullarına kendi istek ve yetenekleri ölçüsünde kayıt yapmalarının faydalı olacağını ifade etti.

 "Çocuklarımızın mutluluğu ve güler yüzü tüm dünyaya değer" 

Açıkgöz; "Yaz tatilini çok iyi değerlendirmeniz gerekir. Yaz tatilleri öğrencilerin kendilerini yenilemeleri açısından çok önemli. Okul kapandı. Her şeyden uzaklaşalım, yan gelip yatalım gibi bir düşünce olmamalı. Yaz tatilinde bazı yeteneklerimizi geliştirmeye gayret edelim. Spor, sanat, yürüyüş gibi aktivitelerin yanında kitap okumayı da ihmal etmeyelim." dedi. 

Açıkgöz, tüm çocukları kendileri, aileleri ve ülkeleri için hayal kurmaya davet ederek "Hayali olmayanın hedefi de olmaz. Sizlerden kendiniz, aileniz, sevdikleriniz, ülkeniz için bol bol kitap okuyup eğitimli bir fert olarak hayırlı ve faydalı bir birey olmanızı diliyorum. Biz istiyoruz ki önümüzdeki dönemde ülkemizin yeni Alparslan’ı, yeni Fatihleri, yeni Akşemseddinleri, yeni Gazi Mustafa Kemalleri çıksın, bunu gerçekleştirelim. Biz istiyoruz ki bu topraklardan daha nice Yunus Emreler, Mevlanalar, Itriler, Mimar Sinanlar yetişsin. Bu yüzden Hedef 2071, Yolumuz uzun “Durmak Yok yola #DEVAM” dedi.