Çorum'da AK Parti'nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde İlçe ve belde belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti, Çorum Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği geniş katılımlı bir toplantı ile belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de katıldı.

Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Başkan Vekili Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, eski Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile ana kademe teşkilat mensupları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile Çorum İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımızı “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı” ile açıklıyoruz. Hayırlı olsun." dedi.


#Önce Millet Önce Memleket AK Parti

Açıkgöz; "Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile Çorum İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımızı AK şölenle açıkladık.‬ ‪Hayırlı olsun. İnşaAllah 31 Mart’ta milletimizin zaferiyle yine Çorum kazanacak" dedi.‬