AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde kısa da olsa bir görüşme imkanı buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili Açıkgöz vasıtası ile tüm Nevşehirlilere selam gönderdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ,TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Parti Grup Toplantısı için Meclise gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis girişinde karşıladı.  Erdoğan, daha sonra konuşmasını yapmak üzere AK Parti Grup Salonu'na geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde ayak üstü görüşerek, Tüm Nevşehirli hemşehrilerinin selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da, Açıkgöz aracılığı ile Tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kahraman milletimizin lideri, mazlumların gür sesi, masumların hamisi, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a ve Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahramanlarımız adına Gazi TBMM’de Nevşehir’imizin tek yürek olarak selamlarını ve hayır dualarını ilettik." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya, grup toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı.