AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

14 Ağustos 2001'de çok uzun ama bir o kadar da kutlu bir yola çıktıklarını belirten Milletvekili Açıkgöz o günden bu yana hizmet aşkı ile dolu dolu 18 yılın geride kaldığını ifade etti. 

‪Açıkgöz: "Milletin umudu, Genel Başkanımız, Cumhurun Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğindeki;‬ ‪TÜRKİYE’nin Partisi‬ AK PARTİ 18 Yaşında ..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek temellerini attığı ve tek söz sahibinin millet olduğu, gücünü sadece milletten aldığı AK Parti bugün 18 yaşında. 18 yıldır liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yürüyor, bizler de milletimizle birlikte el ele arkasından yürüyoruz.

'Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya' dediğimiz günden bugüne kadar tam 18 yıldır bu kadrolar, AK sevdalılar milletimizle tarih yazmaya devam ediyor. İnşallah bundan sonrada hep beraber daha nice tarihler yazacağız. Nice zorlukları aşacağız, nice başarılara imza atacağız. Çünkü biz davamıza, kurucu ilkelerimize, liderimize gönülden bağlıyız. Çünkü biz durmaktan yana değil, koşmaktan yanayız. Çünkü biz koltuklara, mevkilere, makamlara değil, Türkiye'ye, milletimize sevdalıyız. Milletimizle el ele gönül gönüle Reis’imiz, Genel Başkanımız, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bu kutlu davada, güçlü Türkiye sevdamızla; Durmak Yok Yola Devam" ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz: 'Reisimizin dediği gibi “Biz, kökü mazide olan atiyiz. ”Yeni Türkiye ve 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz doğrultusunda hem Türkiye’yi büyütmek hem de kardeşliği, birliği, beraberliği, hoşgörüyü, millî ve manevî değerleri büyütecek top yekun kalkınma için hep birlikte aynı heyecanla çalışıyoruz.  Bu duygu ve düşünceler içinde partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatımızda görev yapmış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Partimizin 18. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde ifade etti.