AK Parti Nevşehir heyeti Milliyetçi Hareket Partisine tam kadro ziyarette bulundu.  

Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; " Milletimizin ve ülkemizin geleceğinin teminatı “Cumhur İttifakı”mızda ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin; kongrelerini tamamlayan Nevşehir İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığını AK Parti Nevşsehir ailesi olarak birlikte ziyaret ettik. Yönetimleriyle birlikte Sevdamız Nevşehir ve Güçlü Türkiye diyerek, çalışmalarında başarılar diledik." dedi. 

Cumhur ittifakının önemine de vurgu yapan Açıkgöz, şunları söyledi: “Bu ittifakın altında şahsi ve küçük hesaplar yoktur. Yerli ve millî kadrolarla kurulmuş ittifakımızda; milletimizin desteği, oyu, güveni, duası ve Güçlü Türkiye hedefi vardır.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi; ‘Cumhur İttifakı’nın hakkı, hukuku, hassasiyetleri hepimizin hassasiyetidir. Bir ve beraber çalışarak; milletimizin inancına, güvenine, ittifak ruhuna riayet ederek milletimize hizmet yolunda birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisine yapılan ziyarette, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin yanı sıra İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç,  Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve İbrahim Yüzer katıldı.