AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında destek gezilerine devam ediyor. 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz Uçhisar'a Polis Okulu Müjdesi Verdi

31 Mart 2019 yerel seçimlerine kısa bir süre kala ziyaretlerini sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Uçhisar beldesini ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında: "Uçhisar’dayız. “Arazisi hazırlanan yerde Uçhisar’ımıza Polis Okulunu kazandıracağız inşallah. Şehrimizin istihdamına ve esnafımızın ekonomisine katkı sağlayacak, Nevşehir’imiz kazanacak hayırlı olsun. 31 Mart’ta Belediye Başkan adayımız Osman Süslü’ye hemşerilerimizin vereceği destekle Uçhisar’ımız kazanacak. Yaparsa AK Parti Yapar. Gönül Belediyeliği Önce Millet Önce Memleket “dedi.

Açıkgöz konuşmasında: "Uçhisar’ı,Ortahisar’ı,Göreme’yi doğalgaza kavuşturacağız. Kapadokya Alan Yönetimi ile bölgesel kararları hızlı bir şekilde alarak,çalışmalara başlayacağız.Uçhisar,bir dönemde en az on yılını kaybetti. Uçhisar, Osman Süslü ile kazanacak. Ne söz verdiysek hep birlikte yapacağız” dedi.

İşte Milletvekili Açıkgöz'ün Polis Okulu Müjdesini açıkladığı videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!