TBMM Katip üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı Bülent Aksoy ile birlikte Derinkuyu'da ki çarşı esnaflarına bir dizi ziyarette bulundu.

Derinkuyu esnaflarının istek ve talepleri dinleyen Açıkgöz ve Aksoy vatandaşlarla sohbet ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde destek istedi. 
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ‪“Derinkuyu’da hizmet,proje, büyüme, gelişme ve Gönül Belediyeciliği için AK PARTİ Derinkuyu Belediye Başkan adayımız Bülnet Aksoy'a ve AK kadrolara her zamanki gibi 31 Mart’ta da desteklerinizi bekliyoruz. ‬‪Kazanan Derinkuyu olacak. Önce Millet Önce Memleket” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında her ilçe ve belde de AK Parti’nin hizmetlerini anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Milletvekili Açıkgöz konuşmasında ; “Ziyaretlerde vatandaşlarımıza bu yerel seçimlerin sadece AK Parti’nin ve adaylarının seçimi olmadığını bu seçimin milletimizin seçimi olduğunu anlatıyoruz.. Siyasi hayatımızda 31 Mart’ı yeni bir milat olarak göreceğiz. Kısa hayatımızda çok karanlık günler yaşamışızdır ama binlerce de güneşin doğduğunu görmüşüzdür. Bu millet çok badirelerden geçmiştir. 31 Mart’ta milletimizin kendilerinin ve torunlarının geleceği için oy verecektir. Ülkemiz üzerinde kurulmak istenen tuzakları milletimiz bozacaktır. Ne zaman bu ülke kalkınmaya başladığında tuzaklar kurulmaya başlanıyor. Bu tuzakları Rabbimin izni ile 31 Mart’ta bozacağız. Biz her kardeşimizin oyuna talibiz. Biz bu ülkenin geleceğine talibiz. Bu seçim milletin iradesinin seçimidir. Hep birlikte bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız. Gönül belediyeciliği ile tüm halkımızın gönüllerinde doğacağız” şeklinde konuştu.