AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy de kütüphane açılışına katıldı.

Tuzköy ilk ve ortaokulu kütüphanesi açıldı. Törene AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı kürşat Koç ve AK Parti Nevşehir İl ve ilçe yönetimi katıldı.

Milletvekili Açıkgöz Tuzköy'de  ...

Yapılan duaların ardından Tuzköy İlk ve Ortaokulu Kütüphanesi açılış kurdelesini kesen Milletvekili Açıkgöz, Kütüphanemiz Tuzköy' ümüze hayırlı olsun. Okuyan ve gelişen bir Türkiye için hep birlikte kitap okuyalım dedi. Açıkgöz daha sonra çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Adayı 
Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ “Burası el birliğiyle, güç birliğiyle yapılacak çok şeyin olduğunun en büyük göstergelerinden biridir. Bu düşünceyi ortaya atan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğunda en büyük iddiası muhasır medeniyetler seviyesine çıkmaktır. Bunun tek yolu eğitimdir. Bu yaygın eğitim kurumları ile olabilir, örgün eğitim kurumları ile olabilir. Bunu gerçekleştirmek adına Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan itibaren bir milli seferberlik ilan edilmiş durumda. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütçesinin büyük bir kısmı imkanlar ölçüsünde sürekli eğitime harcanmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün o günlerde başlayan, o milli seferberlik devam eden süreçle birlikte dünyanın 17. büyük ekonomisi haline gelmiş durumdadır. Bu vaziyet devam ederse, eğitime desteğe devam edersek daha ileri safhalara taşınacağız. Geçmişte bir takım sıkıntılar yaşamış olan milletleri değerlendirdiğiniz zaman, onların ciddi şekilde eğitime önem verdiğini göreceksiniz” ifadelerine yer verdi.