Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamında Eskişehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yerel Yönetimler çalışmaları kapsamında dün Eskişehirli vatandaşları dinleyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bugünde Eskişehir'de  Esnaf Odaları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Açıkgöz'den 'seçime hazırız' mesajı

AK Parti teşkilatlarının bir seçim bitiminde diğer seçim için çalışmalara başladığını belirten, Milletvekili Açıkgöz "Teşkilat olarak seçime her daim hazırız.  Sahadayız, çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Açıkgöz; “ Eskişehir ilimizde faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcileriyle istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde kırka yakın oda temsilcimizle istişare toplantımızı gerçekleştirdik. “Toplumumuzun, ekonomimizin can damarı esnaflarımızın takdirleri bizler için baş tacıdır.” dedi.

Açıkgöz, STK Temsilcileriyle buluştu...

Milletvekili Açıkgöz: Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında #Eskişehir’de faaliyet gösteren STK temsilcilerimizle istişare toplantımızı gerçekleştirdik.‬‪“Milletimizin partisi AK Parti, sosyal politikalar üreterek insanımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışmaya devam ediyor.” dedi.