24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi AK Parti 26.Dönem milletvekili ve 27.dönem 1.sıra Milletvekili adayı olan Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de esnafları ziyaret etti. Nevşehir Kent merkezinde bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret eden Mustafa Açıkgöz, esnafların sıkıntı ve taleplerini dinledi.  Seçimlerin ülke için hayırlı olmasını temenni eden Açıkgöz, esnaflara hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Açıkgöz, Nevşehir Merkez esnaflarımızı ziyaret ederek "Vakit Türkiye Vakti diyoruz. Hemşerilerimiz; milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ve milletimizin partisi AK Parti ile Durmak Yok Yola Devam diyor." dedi.

Esnaf, Mustafa Açıkgöz'e yakın ilgi gösterirken, Açıkgöz de esnafla kucaklaşarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Her zaman olduğu gibi yine esnafların sıcak ilgisiyle karşılaşan Açıkgöz, Nevşehir'e bugüne kadar büyük hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, AK Parti’nin yeni Türkiye, istikrar, güven ve huzur ortamını tesis etmek için yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini vurguladı.

Nevşehirli hemşehrilerinin destek ve dualarını isteyen Açıkgöz, Amaçlarının Nevşehir ve Türkiye’ye hizmet etmek olduğunu kayderek, "24 Haziran, hem ilimiz hem ülkemiz hem de bölgemiz açısından tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Açıkgöz'e esnaf ziyaretlerinde Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Murat Kemikkıran , Necdet Civelek ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz eşlik ettiler.