TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ankara 19.Ağır Ceza Mahkemesince görülen hain FETÖ’nün alçak darbe girişimi davasını Sincan’da takip ediyoruz. “Hainler, hukuk çerçevesinde hesap verecek. Bu hainliklerini aziz ve kahraman milletimiz hiçbir zaman unutmayacaktır.” dedi.

AK Parti hükümeti ve teşkilatlar olarak konunun takipçisi olduklarının altını çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Her alanda örgütlenmiş bu kripto yapının ortaya çıkarılması ve ihanetin cezalandırılması adına süreci sonuna kadar takip edeceğiz. Sanık ve zanlıların duruşmalardaki yalan ifadeleri, kurguları ve yaklaşımları amacına ulaşamayacak. Bizler hukuka ve yargıya inanıyoruz. Suçlular, bu sürecin sonunda hak ettiği cezayı alacaklardır” dedi.

"Bu millet hak ettiğiniz cezayı verecek! Sürecin takipçisi olacağız"
Milletvekili Açıkgöz açıklamasının devamında; "Ama gerek içerideki FETÖ'cüler, gerekse dışarıdaki kripto FETÖ'cüler şunu bilsinler ki; Bu millet onlara hak ettikleri en ağır cezayı verecek. Bizlerde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakanımız'la, AK Parti teşkilatlarımızla, milletimizle birlikte bu sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

‪Unutmadık,‬
‪Unutmayacağız,‬
‪Unutturmayacağız...