TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, TBMM Genel Kurulunda 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin görüşmeleri kapsamında konuşma yaptı. AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz'ün 2019 bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulunda gerçekleştirdiği konuşmasında;

“Filistin’de İnsanlar Değil,İnsanlık Ölüyor”
Müslümanların ortak davası #Kudüs’tür.Terör devleti İsrail’in Filistin’deki işgalinin son bulması için uluslararası kamuoyunda çaba sarf eden başta Cumhurbaşkanımız Sn @RT_Erdogan’a ve barış elçilerine, şahsım ve mazlumlar adına teşekkür ediyorum.

‘Filistin’de İnsanlar Değil, İnsanlık Ölüyor’

Müslümanların ortak davası Kudüs; bizim için medeniyet çınarıdır. Hangi dinden, dilden, milletten olursa olsun, terör devleti İsrail’in Filistin’deki işgalinin son bulması için uluslararası kamuoyunda çaba sarf eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve barış elçilerine şahsım ve mazlumlar adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle kutlu belde Kudüs’e selamlar sunuyorum.

Bu vesileyle 2018 bütçesinin hayırlı olmasını, bereketli olmasını temenni ediyor, yüce heyetinizi saygıyla selamlıyorum.