AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'i adım adım dolaşarak vatandaşlara AK Parti’nin icraatlarını anlatıyor, 24 Haziranda destek istiyor. Ziyaret ettiği her yerde vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük ilgi ve sevgi ile karşılanan 27. Dönem Milletvekili Adayı Açıkgöz, özellikle gençlerle yaptığı konuşmalar neticesinde gençlerin kararının AK Parti ve Reis olduğunu söyledi.

Açıkgöz: “Geleceğimiz gençlere emanet” dedi.

Milletvekili Adayı Açıkgöz, 24 Haziran gençlik için ayrı bir yeri olduğunu düşünüyorum. Malumunuz Cumhurbaşkanımızın gençliğe en büyük değeri, en büyük kıymeti vermektedir. Dolayısıyla bu seçimlerde ilk defa 1,6 milyon genç kardeşimiz oy kullanacaklar. 18 - 30 yaş arası yaklaşık 16 milyon 500 bin seçmenimiz var. Yani, bu seçim gençlerin seçimi dersek yanlış söylemiş olmayız. Dolayısıyla bizde bütün gençlerimizin Türkiye'nin en büyük potansiyeli en büyük gücü olan genç kardeşimizin desteklerini 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize bekliyoruz" dedi. 

Gençlerin Dünya Lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendilerine değer verdiği için ve sahici bulduğu için çok sevdiğini söyleyen Açıkgöz; "Biz gençlerimizle güçlü, genç Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti! Gençlerimizin kararı 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK PARTİ’nin devamı. Vakit Türkiye Vakti" dedi.

Açıkgöz açıklamasında: "Hedefimiz 24 Hazirana kadar gidilmedik yer bırakmayarak 3 milletvekili ile memleketimizi mecliste temsil etmek istiyoruz. İnşallah 24 Haziran'da Liderimiz Recep Tayip Erdoğan'ı Türkiye'nin ilk başkanı, AK Parti'yi meclis çoğunluğunu sağlayarak ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler sunucağız" diye konuştu."