AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 .Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmalarına ara vermiyor. Açıkgöz, gündüz esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, akşamları da sahura kadar kafelerde gençlerin talep ve sıkıntılarını dinliyor.

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına tüm hızyla devam eden Mustafa Açıkgöz, akşamları mahalle iftarlarına katılıyor, ardından da sahura kadar kafelerde gençlerin talep ve sıkıntılarını dinliyor.  Kafelerde masalarına oturan vekil adayını gören gençler,  AK Partili vekil adayı ile ülke ve memleket meselelerini müzakere etme fırsatı yakalıyorlar. Yaşı gereği gençlere iletişimi iyi olan Açıkgöz, kafe ziyaretlerinde ayrıca, gençlere eski ve yeni Türkiye’yi de anlatarak Türkiye’nin 16 yılda kat ettiği ivmeyi gözler önüne seriyor.

Açıkgöz: "Gençlerimize güveniyoruz..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 .Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmesinde; Nevşehir merkezdeki kafeleri ziyaret ederek hemşerilerimizin kahve ve çay muhabbetlerine ortak oluyoruz. ‬"El ele vererek, güç birliği yaparak 24 Haziran seçimlerini inşallah zaferle sonuçlandıracağız" dedi.

Açıkgöz; "24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını her platformda dile getiriyor, anlatıyoruz. Bu bağlamda hemşehrilerimizle bir araya geliyor, kahvehane ve ev toplantıları organize ediyor ve 24 Haziran'ın önemini anlatıyoruz" diye konuştu.

Sokakların sesine kulak vermenin bir siyasetçi için önemli olduğunun altını çizen Mustafa Açıkgöz, "Hamdolsun, halkımız her şeyin farkında. 24 Haziran seçimleriyle Türkiye üzerinde kurgulanan hain projelerin bertaraf edileceğini çok iyi biliyor. Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımıza verilecek her desteğin, millet ve devlet menfaatine olacağını adeta hıfzetmiş durumda. Bununda ap açık göstergesi Nevşehir meydanlarını hınça hınç dolduran on binler gösteriyor " ifadelerini kullandı.

Açıkgöz'ün ziyaretlerine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar 'da eşlik ediyor.