AK Parti 7. Olağan Gülşehir Kongresine Katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Gülşehir halkına müjdeyi verdi.

AK Parti 7. Olağan Gülşehir Kongresine söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti'de siyaset kapıları; amacı ülkesine ve milletine hizmet etmek olan herkese, her kademede, her alanda sonuna kadar açıktır. AK kadrolarımızla huzurunuzdayız, hizmetinizdeyiz. 7'den 70'e herkese ulaşmalı, mücadelemizin önemini hep birlikte anlatmalıyız. Biz evlatlarımıza daha müreffeh, daha güçlü daha itibarlı, sözü dinlenen bir ülke bırakmanın derdindeyiz.

1-Irmak kenarı Millet Bahçemizi hayata geçireceğiz.

2-Pazar yerimizi hemşerilerimizin istediği şekilde planladık.

3-Belediye Hizmet Binamızı daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için yenileyeceğiz.

4-Gülşehir’imiz, Açık Sarayı ile turizm pastasından payını alacaktır.

AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsüdür.

Teşekkürler Gülşehir...

Gülşehir, AK Belediyeciliğe tam destek verdi; Gülşehir Belediye Başkanımız Fatih ÇİFTÇİ gayretle, samimiyetle, tevazuyla gece gündüz demeden gelişen ve güçlü Gülşehir için AK teşkilatımızla birlikte çalışıyor; bu güzel ilçemize emek veren herkese, önceki dönem ilçe başkanlarımıza, teşkilat üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

7. Olağan İlçe Kongremizde Gülşehir İlçe Başkanımız olarak seçilen Çağrı Sönmez’e ve yönetimimize hayırlı çalışmalar diliyorum.” dedi.