AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Acıgöl İlçesi'nde sürdürdü. Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş ile birlikte ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Rekorlar ilçemiz Acıgöl’ümüzdeyiz.‬..

Açıkgöz: ‪“Tarihi rekorlarla dolu Acıgöl, yeni bir AK Destan yazmak için 31 Mart’ı bekliyor. Belediye Başkanımız ve adayımız Ercan Ertaş ile AK PARTİ Gönül Belediyeciliği’ne hep destek, tam destek olan Acıgöllü hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Acıgöl’ümüzün çevre yolu için sıcak asfalt ihalemizi bu yıl gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun.‬ Daha çok hizmet daha çok kalkınma için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan yine Acıgöl olacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Allah nasip ederse önümüzdeki 4,5 yıl içerisinde de 15 Temmuz'dan sonra karşı karşıya kaldığımız ekonomik saldırıları, ekonomik terörü de hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle inşallah kısa zamanda atlattığımızda Türkiye şaha kalkacak" dedi.