Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde vatandaşlar AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz'ü bağrına bastı.

Hacıbektaş
Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın başkanlığında düzenlenen toplantıya Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve İlçe Yönetiminin yanı sıra Ak Partili, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte çok sayıda partili ve mahalle muhtarları katıldı.

Teşekkürler HACIBEKTAŞ

Hep birlikte ilk günkü aşkla fedakarca çalışarak AK Destanlar yazmaya devam edeceğiz diyen Açıkgöz; "İlçe Danışma toplantımızda Hacıbektaşlı hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyorum .Ayrıca Partimize ve şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayıda sizlere teşekkür ediyorum.Allah razı olsun "dedi.

Açıkgöz Hacıbektaş'ta Coşkulu Kalabalığa Hitaben Yaptığı Konuşmasında; "Ülkemizin birliğinin ve dirliğinin bozulma girişimlerine karşı durmak istiyorsak, millet olarak Hacı Bektaş-ı Veli'nin "Bir olalım, diri olalım iri olalım" sözünü asla aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. "

Ülkemizdeki huzursuzluğunun altında yatan en önemli sebepler bencillik, hoşgörüsüzlük, kibir, gurur, haset ve fesat olduğunu hepimiz biliyoruz. Düşmanımız bellidir, o zaman birlik olmak evladır. Yıkıcılığa, zulme, sömürüye ve tembelliğe karşı da tavrını ortaya koymamız gerekir. Bakın bu konu da Hacı Bektaş'ı Veli ne güzel söylemiş;

"Ayağa kalkarsan hizmet amacıyla kalk, Eğer konuşacaksan, hikmet ile konuş, Ve oturacağın zaman, saygı ile otur!"

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz konuşmasının devamında, Alevilik-Sünnilik çatışması için oyunların oynandığını ama bu oyunlarla halkımızı kimsenin karşı karşıya getiremeyeceğini belirtti.

Açıkgöz, " AK Parti iktidarımız olarak Alevi açılımında hız kesmeden çalışmalar devam ediyor. Bizim kardeşliğimizi gönül bağımızı kimse bozamazda kıramazda buna hiçbir kimsenin gücü yetmez. Biz Hacıbektaş'ı çok seviyoruz ve önemsiyoruz. AK Parti, ülkesini bayrağını sevenleri mezhebi, dini, siyasi görüşü ne olursa olsun ötekileştirmeden yurttaş kabul eder" dedi.

Toplantı sonrası Hacıbektaş Veli Türbesi'ni de ziyaret ederek burada dua eden Açıkgöz,  daha sonra ilçeden ayrıldı.