TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte çalışmalarını hiç ara vermeden sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, halk günü kapmasında vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi. Misafirleriyle hasbihal eden Milletvekili Açıkgöz, kendisine iletilen talep ve önerileri dinleyerek, not alarak iletilen konuların çözümü noktasında da gerekli görüşmelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlar ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz ; "Gazi Meclisimizin tatile girmesiyle birlikte tedbirlerimizi alarak hemşerilerimizle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda haftalık olağan buluşmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Açıkgöz;‬ ‪“18 yıldır olduğu gibi AK kadrolarımızla Sevdamız Nevşehir’imiz, milletimiz ve hemşerilerimiz için istişarelerimize, ortak çözüm önerileri üretmeyi sürdürüyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.