AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gündüz esnaf ve işyerleri ile şehir merkezlerinde vatandaşlarla buluşan Açıkgöz, akşamları da köy ziyaretleri yaparak, köy kahvelerinde köylülere 24 Haziran’ın önemini anlatıyor. İftar sonrasında İcik Köyü muhtarı ve köylülerle bir araya gelen Açıkgöz, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Açıkgöz: “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için ilk günkü heyecan, ilk günkü aşkla İcik Köyümüzdeyiz. Hamd olsun İcikli hemşehrilerimizde kararını çoktan vermiş.İCİK’in Kararı 3-0’ın Devamı..."dedi.
 

AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran’dan yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Açıkgöz “AK Parti iktidarları döneminde köylünün ve çiftçinin yüzü her zaman güldü. AK Parti, Cumhuriyet tarihinin en çok çiftçisinin yanında olan bir parti, köylünün her daim yanında olan bir partidir. Çiftçilerimize her zaman destek olduk, olmayada devam ediyoruz. 24 Haziran seçimlerinden sonra da köylülerimizin ve çiftçilerimizin yüzü gülmeye devam edecek” diye konuştu.

Açıkgöz'e İcik köyü ziyaretine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve partililer eşlik etti.