Ürgüp FM’de. “Haftanın Konuğu” proğramının bu haftaki konuğu Ak Parti Nevşehir Milletvekili T.B.M.M Divan Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz oldu. Büyük reytinğ yapan Proğramda Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz bölgemiz ve ülkemizle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

 “Nevşehirliler mert insanlardır, ülkelerine bağlılıklarıyla, cesaretli duruşlarıyla aslanlar gibi direnen bir halktır. Ben Nevşehirlilere hizmet etmekten iftihar ediyorum. Biz halk olarak ne badireler atlattık, bu badireleri atlatacak tecrübede bir ülkeyiz, bu dönemde meydana gelen terör eylemlerinden şehit olan askerimiz ve polisimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bizleri yıldırmayacaklar, bölemeyecekler. Bizler, yedi düvele karşı savaşarak ülkeyi kurtardık. Bizi terörle yıldıramayacaklar! 
Türkiye 'nin geleceği parkaktır. "Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan" ile biz TÜRKİYE ' yiz. 


İş adamlarına çağrıda bulunan Açıkgöz, öncelikle doğup büyüdüğünüz ata topraklarınıza gelip yatırım yapmalarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

“BÜYÜK RESMİ GÖRMEMİZ GEREKİR”
Mustafa Açıkgöz  konuşmasını şöyle sürdürdü: “Terör eylemleri yapanların amaçları, terörü gerçekleştirenler birer ensturman, siyasi hedefleri vardır. Orta doğuda yapılanların aynısı bizim ülkemizde uygulamaya koyacaklardı. Bunlara vereceğimiz en iyi cevap, tam tersine cevap vermemiz lazım. Bizleri yıldırmaya çalışıyorlar. Halkın güvenini kırmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda bir propaganda yapmış oluyorlar. Seferberlik kavramı hukuki olarak değil, topyekün bir mücadele vermenin zamanıdır. Bu memleket, bu bayrak hepimizindir. Bu cennet vatanı kurda kuşa yedirmeyeceğiz. Bizler birlik ver beraberliğimizi sıkı sıkıya tuttukça, daha çok kenetleyerek bu hainlere cevap vereceğiz.Hangi ensturmanı kullanırlarsa kullansınlar, kimi dini, kimi, etnik yapılarımızı kullanarak birliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Daiş’inislamla ne kadar alakası varsa, PKK’nın da Kürtlerle o kadar alakası vardır.” dedi.