AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz . Mustafa Açıkgöz,  26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Türkiye gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Allah'ın izni Halkımızın teveccühleriyle Nevşehir 3-0 olacak, Türkiye güçlü iktidarına AK Partiyle yeniden kavuşacak diyen Açıkgöz açıklamasında “2002 yılında AK parti iktidarı ile başlayan istikrar, güven ve huzur ortamı ülkemizin ve toplumumuzun çıkarları için devam etmelidir” dedi.

Bu Oyunu Yine Halkımızın İradesi Çözecek...!

Açıkgöz açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “7 Haziranda güçlü bir iktidarın çıkmamasını fırsat bilen dış ve iç güçler, beraberce hareket ederek ülkemizin bu huzur ve istikrarını yıkmak için olanca güçleriyle hareket etmektedirler. Terör örgütleri de bu güçlerin maşasıdır. Huzur ve güven ortamının yeniden tesisi için 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması büyük önem taşımaktadır.  

"Şimdi BEN Sen Yok Türkiye Var."

2002 yılından beri ülkemizin kaydettiği aşama, yakaladığı büyük çıkış herkesin malumudur. Hatalarımız eksiklerimiz olabilir 7 haziran sonrasında biz gereken dersleri çıkardık, yenilenerek hatalarımızı düzelterek yarınlara daha güçlü bir şekilde yol almak için şimdi biz hazırız.1 Kasım istiklal ve istikbal seçimi'dir. 1 Kasım yineliyorum Mustafa'nın , Murat'ın ,Bekir'in seçimi değildir,1Kasım Nevşehir'in Niğde'nin Aksaray'ın seçimi değil bir memleket seçimidir bu yüzden Şimdi ben sen yok Türkiye var dedi.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR !

"Halkımızın Hizmetkarları olarak Kaldığımız yerden Durmak yok Yola Devam diyeceğiz..."

AK Parti 13 yılda gerçekten muazzam hizmetler gerçekleştirmiş, büyük sorunları çözmüştür. Çok uzun yıllar Uluslararası Para Fonu’na (IMF) muhtaç bırakılmış olan Türkiye, 13 yıllık AK parti iktidarında IMF’ye olan ülke borçlarını tamamen kapatmış hatta bu fona kredi açma pozisyonuna gelmiştir. Yine uzun yıllar vatandaşımızın cebinden çıkan yüksek bir maliyet olan enflasyon tek haneli basamaklara indirilmiştir.

Ekonomide gerçekleşen bu olumlu ortam kamu ve özel sektör yatırımlarının, ihracatın da artmasına vesile olmuştur. Kişi Başına Düşen Milli Gayrisafi Hasıla (KGSMH) Cumhuriyet tarihinde görülmedik şekilde yükselmiştir.

Özellikle kamu yatırımları ‘mega’ ön takısı ile adlandırılmış, önceki dönemlerden yarım kalan yatırımlar dahil yeni birçok liman, havalimanı, oto- yol, baraj ve enerji yatırımları tamamlanmıştır. Geçtiğimiz hafta sonunda açılışı yapılan ‘Kıbrıs Barış Suyu’ projesi bu yatırımlardan sadece en son örnektir. Yine hızlı tren, rüzgar enerjisi santralleri, barajlar, hidro - elektrik santralleri, kıtaları birbirine bağlayan su altı kara ve demiryolu geçişleri gibi birçok örnek, bugün kamuoyunun bilgisi ve kullanımındadır.  

Ekonomide ve sosyal alanda gerçekleştirilen reformlar ve getirdiği huzur ve toplumsal barış ortamı AK Parti iktidarı başlangıcından bugüne kadar sürmüştür.

Toplumsal huzur, adalet, hukuk ve demokrasi konularında da yasal düzenlemelerle birçok akut sorunun çözülmesini sağlamıştır. Yargı reformu gerçekleştirilmiş ve yargı bağımsızlığı yolunda büyük adımlar atılmıştır. Kişilikli, dikleşmeyen ama dik duran dış politika ilkesi, dünya konjonktürü de dikkate alındığında her şeye karşın sürdürülmektedir.

AB’nin Alman Şansölyesi Merkel’in son günlerde artan Türkiye ilgisi de ısrar ve kararlılıkla sürdürülen bu politikanın son gelişmelerini gözler önüne sermektedir.  Toplumun her kesimi için ve öncelikle risk grupları olan; engelliler, kadınlar, çocuklar için birçok yasal ve fiziki düzenlemeler yine AK Parti’nin 13 yıllık tek başına iktidarı döneminde yaşanmış gerçeklerdir. Bugün maalesef, AK Parti iç ve dış bazı mihrakların ve çetelerin yarattığı oldukça büyük problemlerle karşı karşıya kalmış, ülkemizi seçimlere sağ ve salim götürmek için kurulan  ‘Geçici Seçim Hükümeti’ne liderlik vasfını katmıştır. Ülkemiz Geçici Seçim Hükümeti tarafından yönetilse dahi, tolumun kendisinden beklentileri nedeni ile AK Parti yaşananlara doğrudan muhatap gösterilmektedir. Oysa ülkeyi yöneten AK Parti değil, Geçici Seçim Hükümetidir.

Bu durumda AK Parti, ‘Geçici seçim Hükümeti’ne şartsız destek çıkmıştır. Bu karar yönünde ülke çıkarları doğrultusunda geliştirilen ve sürdürülen politikalar kararlı bir şekilde takip edilmektedir.

1 KASIM MİLATTIR!

AK Parti’nin tek başına iktidarına seçmenin partisine uyarısı ile kısa ve geçici bir süre için ara verilmiş olsa bile her alanda istikrar, güven ve huzur ortamının yeniden tesisi ve sürdürülmesi ancak 1 Kasım’da seçmenlerimizin teveccühü ile tek başına iktidar olarak yeniden yönetimi almasına bağlı. Bu konuda takdir seçmenimizindir. Milletimiz en doğru kararı verecektir”. Ve şuna gönülden inanıyorum ki;"1 Kasım 2015 tarihi endişenin, kaygının değil umudun kapısı olacak. Türkiye bir kez daha 'güven' diyecek, 'istikrar' diyecek" dedi.

"1 Kasım'da hep birlikte yeni Türkiyenin doğum gününü kutlayacağız inşallah..."

"1 Kasım'dan itibaren AK Parti'yle ekmeğimiz, aşımız büyüyecek, özgürlüklerimiz güçlenecek. Bu ülkenin istikrarı, bu ülkenin gelecek hayalleri kazanacak, biz buna  yürekten inanıyoruz.

Çok kıymetli hemşehrilerim , Saygı değer Nevşehirliler, sizlerle birlikte 'Tek başına iş başına.' İnşallah 1 Kasım'da siz bize 'tek başına' deyin, 2 Kasım sabahı, sabah namazıyla birlikte her zaman olduğu gibi iş başına geçeceğiz. Bir saniye, bir dakika, bir saniye dahi bu memleketi hükümetsiz, yönetimsiz bırakmayacağız inşallah dedi."