AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla seçimlere 3 gün kala seçim ziyaretlerini moral bulduğu Kozaklı dönüşü Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde devam etti.

Kalaba'da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "Kalaba Beldemizdeyiz. “16 yıl boyunca milletimize Türkiye sevdalısı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'la birlikte aşkla ve şevkle hizmet etmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin mutlu yarınları için 24 Haziran’da Vakit Türkiye Vakti diyerek, geleceğe sahip çıkacağız" dedi.

Açıkgöz, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve partililerin katılımıyla akşam saatlerinde Kalaba beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Milletvekili Adayı Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirten Açıkgöz; “24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Ben buraya seçimden seçime gelen bir kardeşiniz değilim. Her zaman sizlerin dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle sevinen bir Milletvekili olmaya çalıştım. Allah'a şükür bugün burada görüyorum ki doğru yolda ilerliyoruz. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şimdiye kadar Bize her zaman destek verdiniz. İnşallah 24 Haziran’da da gereken desteği vereceğinize inanıyorum” dedi.

Türkiye büyük tehditlerle karşı karşıya. Bölgede Türkiye üzerinde ciddi bir planlama var, o yüzden bu seçimler ülkenin beka meselesidir. Ama bu aziz millet, nasıl 15 Temmuz'da tek yumruk olmuşsa, 24 Haziran Seçimlerinde de tep yumruk olarak bu oyunları bozacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar Bu planları 24 Haziran'da milletin kendisi yine sizler ters yüz edeceksiniz. Yeni sistemin cumhurbaşkanı olarak mazlumların umudu Dünya lideri Cumhur başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğinize canı gönülden inanıyorum. Parlamentoda da güçlü bir şekilde milletvekilleriyle hem yasamada hem yürütmede ülkenin 2023 hedefini ve ötesini gerçekleştirmek için zaman kaybetmeden yolla devam edeceğiz. Nevşehir'den de bu güçlü meclise 3 milletvekili ile destek verelim. Bu manada sizlerden destek bekliyoruz.” dedi.

Açıkgöz'e Kalaba Gençlikspor forması

Kalaba Gençlikspor’un formasını takdim eden Kalaba Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Köroğlu’na ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. “AK teşkilatımız 16 yıldır sahalarda zaferden zafere koşuyor. 24 Haziran’da da yeni bir seçim zaferine hep birlikte hazırız inşaAllah.” dedi.