24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, kent merkezinde bazı bölgelerde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında İftar öncesinde Forum AVM'deki esnafları ziyaret etti.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Açıkgöz, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Açıkgöz, çocuklarla da yakından ilgilendi. 

AK Parti Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; "Forum AVM’deki mağazaları ve alışveriş yapan hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz." dedi. Ziyaretlerinde Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan ve vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de partilerine destek isteyen Açıkgöz, “AK Parti ile milletimiz aramızda öyle bir bağ var ki onu engellemeye hiçbir faninin gücü yetmez.Bu bağın adı; imandır, sevgidir, aşktır, muhabbettir.‬ Gönüllerin adayı Recep Tayyip ERDOĞAN’dır;AK PARTİ’dir‬.”