AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında; "Milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Genel Merkez Yerel Yönetimler birimi Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme toplantımızdayız. AK Parti Gönül Belediyeciliği‬ ve Hizmet Belediyeliği ile kazanan Türkiye oluyor." dedi.

Açıkgöz yaptığı açıklamasında;  "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Partimizin yerel yönetimlerde şiarı olan “Gönül Belediyeciliği”ne yeni bir ufuk kazandırmak ve dayanışma ruhumuzu güçlendirmek için Kardeş Belediyeler projemizi hayata geçirdik.‬ Kardeş Belediyeler Projesi; hem belediyeler arasında teknik ve proje desteği sağlayacak hem de tecrübe aktarımı neticesinde ihtiyaçların karşılanmasına vesile olacak. Bu sayede 147 AK Belediyemizin birbirleriyle kardeş olması sağlandı. Projemizin şehirlerimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı ve uğurlu olmasındiliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşma konuşmasında, bazı belediyelerin kaynaklarını atıl bıraktığına dikkat çekerek, “Bırakın araç-gereç gibi kaynakları atıl hâlde bekletmeyi, Türkiye’nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur. Belediyelerimizin uhdesinde bulunan her türlü imkânda 82 milyonun her bir ferdinin hakkı vardır” dedi.