Her gün bir iftar programına katılan AK Parti Nevşehir 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, gündüz ve akşam ayrı ayrı ziyaret ve toplantılara katılarak, Nevşehir halkıyla buluşuyor. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, adeta karınca misali çalışıyor. Gece gündüz demeden ve yorulmadan her kesimden vatandaş ile buluşan Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinin önemini ve AK Parti seçim beyannamesini anlatıyor.

16 yıllık AK Parti iktidarında yapılanların ciddi bir gelişim örneği olduğunu vurgulayan Açıkgöz, her gittiği toplantıda Nevşehir’e yapılacak olan yeni yatırımlardan da söz ediyor. 

Bu kapsamda Açıkgöz bugün gündüz Göreme ve Çat kasabalarını ziyaret ettikten sonra Kavak Belediyesi ile AK Parti Belde Teşkilatının iftar programına katılarak vatandaşlarla buluştu. Burada Hemşehrilerinden destek isteyen Açıkgöz, bu seçimin ayrı bir önemi olduğunu ve Nevşehir’de AK Parti’nin 3-0 yapması için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Kavak belediyesi ve  Belde Teşkilatının iftar programına katılarak vatandaşlarla buluştu.

Kavaklı Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "24 Haziran seçimlerinin demokrasi tarihindeki en önemli seçim olduğunu söyledi. Ülkemiz üzerinde oynana oyunları hepimiz görüyoruz. Bunun için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Gittiğimiz görüştüğümüz Nevşehirli tüm hemşehrilerimizde yapılanları görüyor ve bize yeniden görev vereceğine ve partimizi birinci sıraya taşıyacağına inanıyorum.  "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye" hedefleri ile , "Vakit, Türkiye vakti, Vakit Kavak Vakti ve şimdi vakit iftar vakti diyoruz, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı iftarlar" ifadelerini kullandı. 

Kavak Belediyesi Belediye Düğün Salonunda düzenlenen iftar proğramına AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kavak Belde Başkanı Hamit Doğan, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, SGK İl Müdürü Rrdin Polat, BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma ve çok sayıda partililer katıldı.

l