Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde esnafların istek ve talepleri dinleyen TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, vatandaşlarla sohbet ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Kaymaklı Belediye Başkanı Ali Altuğ için destek istedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ‪“Kaymaklıda hizmet,proje, büyüme, gelişme ve Gönül Belediyeciliği için AK PARTİ Kaymaklı Belediye Başkan adayımız Ali Altuğ'a ve AK kadrolara her zamanki gibi 31 Mart’ta da desteklerinizi bekliyoruz. ‬‪Kazanan Kaymaklı olacak. Önce Millet Önce Memleket” dedi.

"Anadolu’nun yiğit analarına selam olsun., Kazanan Kaymaklı olsun"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz;  "Biz, milletimizin dertlisiyiz. 16 yıl öncesinden bugüne kadar nasıl çalıştıysak Gönül Belediyeciliği ile bundan sonra daha fazla çalışacağız. 31 Mart seçimleriyle milletimiz bir kez daha kazanacak Önce Millet Önce Memleket Sevdamız Nevşehir" dedi.

AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Ali Altuğ'da; "Sayın Vekilimiz Mustafa Açıkgöz'ünde katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizi son derece verimli bir şekilde gerçekletirdik. Ali ALTUĞ' un verdiği söz Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür diyen vekilimiz Kaymaklı için bütün projelerinizde herzaman yanınızdayız diyerek kasabamızdan ayrıldı. Teşekkürler sayın Vekilim" dedi...