AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Kozaklı ilçesini ziyaret etti. 
Ziyarette AK Parti Kozaklı Belediye Başkan adayı Akif Kabukçuoğlu için vatandaşlardan ve sanayi esnafından destek isteyen Açıkgöz, Kozaklı için planlanan projeleri de anlattı.
Burada yaptığı açıklamasında Açıkgöz,”Sağlık turizmimizin kalbi Kozaklı’mızdayız. AK kadrolar olarak Kozaklı’mıza seracılık, ısınma, alt-üst yapı, hastane ve sıcak asfalt müjdemizi veriyoruz. Belediye Başkan adayımız Akif Kabukçuoğlu’na 31 Mart’ta hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz, Kozaklı hasret kaldığı AK Belediyeciliğe, ‘GönülBelediyeciliği’ne kavuşacak inşallah.” dedi. 


“Gelişen, üreten Kozaklı için hep birlikte çalışıyoruz”

Kozaklı’da faaliyet gösteren seraları ziyaret eden Açıkgöz, seracılık faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgiler alarak, sera bahçelerini tek tek gezdi. Çalışanlarla da samimi sohbeti ihmal etmeyen Açıkgöz, “Gelişen, üreten Kozaklı için hep birlikte çalışıyoruz. Türkiye’nin en modern teknolojisiyle donatılmış seramızda, jeotermal sıcak su ile verimli, organik, hızlı üretim sayesinde hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlanıyor. Emektarlarımızı, yatırımcımızı kutluyoruz.” dedi.

Açıkgöz, beraberindeki ilçe teşkilat üyeleriyle ziyaretlerine Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesiyle devam etti. 
"Kozaklı'mızı Nevşehir'in ve Türkiye'nin Gözbebeği Bir İlçe Yapacağız"

Açıkgöz, “Hastanemizde tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, emeklerini esirgemeyen fedakâr sağlık çalışanlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Jeotermal sularıyla, modern konaklamasıyla Kozaklı’mızı sağlık turizminin başkenti yapmaya kararlıyız. 31 Mart’ta adayımız Akif Kabukçuoğlu ile AK Belediyeciliğe Allah’ın izni, hemşerilerimizin desteğiyle kavuşacak modern Kozaklı’mızı, birlikte inşa edeceğiz. AK Parti Kozaklı Belediye Başkan adayımız Akif Kabukçuoğlu ile 31 Mart'ta kazanan Kozaklı olacak.Belediyecilik işi Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Kadroların işidir. Jeotermal sıcak sularıyla, modern ve konforlu turizm tesislerimizle, Türkiye'de marka hastanemizle Kozaklı'mızı sağlık turizminin başkenti yapmaya kararlıyız.Türkiye için önemli ve kritik seçimde vatandaşlarımızın ferasetine güveniyorum. Ülkenin birliği ve güçlenmesiiçin gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımız SnRecep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Kadrolara güvenmenizi ve desteklerinizi istirham ediyoruz. 17 yıldır AK Parti ile kazanan milletimiz oldu, kazanan Türkiye oldu. Kazanan Kozaklı için Akif Kabukçuoğlu’na desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Memleket işi gönül işidir.“ dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Kozaklılılar, AK kadrolara her zamanki gibi destek olacaklarını da yinelediler.