AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesinde demokrasi nöbetinde vatandaşlarla buluştu. 

Kozaklı ilçesinde düzenlen demokrasi nöbetine TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, kurum amirleri, STK temsilcileri ile çok sayıda Kozaklılı vatandaş katıldı.

AK Parti Kozaklı ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye önünde kurulan demokrasi platformunda vatandaşlara hitap ederek, demokrasi nöbetinin önemine yaptı.

Açıkgöz; "Milli İrade Nöbetimizin 17. Gününde Kozaklı' dayız. Gördüğümüz şu manzara bizlere ne anlatıyor ?-  Kozaklı‬ Milli İrademize ve Reis' imize" sahip çıkıyor...  Kozaklı ‪‎Tek Yürek ‬Vatan Nöbetinde meydanlardan İstiklal nöbetiyle dimdik ayakta destek vermeye devam ediyor ... Kozaklılı Aziz hemşehrilerim hepinize yürekten Teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Demokrasi nöbetinde olan vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, darbe girişiminde bulunan vatan hainlerinin uçaklar ve tanklarla silahsız olan vatandaşların üstüne bombalar yağdırdığını kaydederek darbeci FETÖ terörüne lanet okudu.

Açıkgöz, " Gözbebeğimiz olan ordunun içerisinde olan teröristlerin vatan, ezan, bayrak, meclis ve millet demeden herkese saldırdı. Darbe girişimine karşı mücadele eden aziz milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz konuşmasında, "FETÖ'nün ihanetçi çetesi o insanları bir kalkışmaya yönlendirdi. Gezi sürecinde Türkiye'nin 77 ilinde bir kalkışma sürecine yol açtılar. Halkımızın yine feraseti öne çıktı. Bu millet bunlara kanmadı ve çatışma ortamı oluşmadı" ifadelerini kullandı.

Açıkgöz, "Milli iradenin önüne kimse geçemez. Bu millet, bu memleket bizimdir dedi. Bu Aziz Milletimiz, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet , Tek Devlet ve evlatlarımız için gerekirse göğsümüzü tankların paletine siper ederiz mesajını çok güzel bir şekilde verdi. Tarih bu günü altın harflerle yazacak. Bu mücadele var olmak, ya da olmamak mücadelesidir. Ya o ihanetçilere irademizi teslim edip tarih olacaktık. Ya da tarih yazacaktık. Bu millet kararını tarih yazmaktan verdi ve tarih yazdı. Türkiye'de 16 tane darbe girişimi olmuş. Bu 17. girişimdi. Bunların bir kısmı başarılı olmuştu. Bir kısmı başarılı olamadı. Ama şundan emin olun, burada söz veriyoruz. Buradan duruşumuzla, gayretimizle, ferasetimizle söz veriyoruz. Bundan sonra bu ülkede asla ve asla darbe olmayacak. Bu millet bundan sonra 18. sini görmeyecektir. Bundan sonra asla hiç kimse darbe fikrini aklının ucuna bile getiremeyecektir. Çünkü bu millet darbecilere büyük bir darbe yaptı ki asıl darbeyi bu millet yaptı. Millet darbecilere ve darbe zihniyetinde olanlara darbe yaptı. Onlar hala darbe denildiği zaman şapkasını alıp giden liderler var zannettiler. Ama o günler geride kaldı. Şükürler olsunki bu aziz Milletin Kefenini giymiş milletiyle birlikte bekleyen Cumhurbaşkanı Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'ı var artık. Millet olarak birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Bir ülkenin en büyük gücü birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Tankı, topu, tüfeği değil. Bir milletin en büyük gücü imanı, inançlı evlatlarıdır" dedi.


Milletvekili Açıkgöz daha sonra Demokrasi mitingi için 7'den 77'ye meydanı dolduran Kozaklılı vatandaşlarla birlikte "Dombıra" parçasını söylediler.

Kozaklı Belediyesi önündeki alanı dolduran binlerce Kozaklılı vatandaşlar AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e büyük sevgi gösteridinde bulundular.