Kenya Meclis Futbol Takımı ile Nairobi’de düzenlenen Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda, Türkiye şampiyon oldu.  TBMM Parlamenterler Futbol Takımı,  kazandığı kupayı şehitlere atfetti.

Türkiye’nin Nairobi Büyükelçiliğinin 51. Yıldönümüne ithafen yapılan maç kadrosunda TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yer aldı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir futbol sergileyen Türkiye Parlamenterler Futbol Takımı Kenya Meclis Futbol Takımı'nı 3-1 mağlup etti. Defansta stoper olarak oynadığı başarılı futbolla göz doldurarak Kenya takımına geçit vermeyen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz karşılaşmanın yıldızıydı... Maç sonrası arkadaşları Mustafa Açıkgöz'ü üstün performansı için özel olarak tebrik ettiler.
 

Şampiyon TÜRKİYE

TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Kenya ile ilişkilerimizin ve Nairobi Büyükelçiliğimizin faaliyete geçmesinin 50. yıldönümü olması münasebetiyle Kenya’nın başkenti Nairobi’de düzenlenen ‘Türkiye-Kenya Futbol Dostluk Maçı’nı 3-1 kazanarak koleksiyonumuza bir şampiyonluk kupası daha ekledik" dedi.