TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kanser hastalığı nedeniyle tek bacağı alınan 25 yaşındaki Mehmet Ali Doğan'ı tedavi gördüğü Versa hastanesinde ziyaret ederek moral verdi.

Doğan’ın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, Nevşehirli Mehmet Ali Doğan ile bir süre görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Mehmet Ali Doğan kardeşimizi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek; Nevşehir’in şifa dualarını ve selamlarını, geçmiş olsun dileklerimizle ilettik. Rabb’im ‘Şafi’ ismiyle tüm hastalarımıza acil şifalar nasip eylesin inşAllah." dedi.

Güçlü duruşu ile bir çok kanser hastasına umut olan Nevşehirli Mehmet Ali Doğan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ziyaretleri için teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretinden çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Nevşehirli Mehmet Ali, yapılan bu tür ziyaretlerin hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu söyledi.

Milletvekili Açıkgöz, Mehmet Ali Doğan'ın ardından Özel Versa Hastanesinde tedavi gören diğer hasta ve hasta yakınlarınıda ziyaret ederek acil şifalar diledi.